19
Sam, Ian
42 New Articles

Eveniment
Typography

Sala Mare a Primăriei Turda a găzduit azi, de la ora 11.30, un eveniment medical de ținută, care a beneficiat de prezența câtorva medici specialiști care activează în clinicile din Cluj-Napoca.

Moderatorul evenimentului a fost prezentatoarea Loredana Corchiș, de la TVR Cluj.  

Campania “Sunt informat. Trăiesc sănătos” a fost organizată sub egida Institutului Oncologic Cluj-Napoca, Societății Române de Cancer și a Primăriilor Turda și Tureni.

„Astăzi am găzduit la Primăria Municipiului Turda evenimentul „Sunt informat. Trăiesc sănătos!”, primul eveniment medical dedicat informării populației asupra metodelor de prevenție a afecțiunilor de sănătate. Am fost onorați de prezența unor nume mari din lumea medicală, cărora le mulțumim pentru că ne-au împărtășit din vasta lor experiență: Prof. Univ. Dr. Patriciu Achimaş, Dr. Florian Nicula, Dr. Carmen Lisencu, Conf. Univ. Dr. Călin Căinap, Dr. Lucia Luminiţa Chirilă, Prof. Univ. Dr. Nicolae Hâncu, Dr. Ovidiu Stănilă, Profesor Claudia Sava , Dr. Adriana Melnic, Dr. Andreea Kiss. De asemenea, am semnat un protocol de colaborare între Primăria Municipiului Turda, Primăria Comunei Tureni și Institutul Oncologic din Cluj Napoca, prin care vom continua acest tip de campanii”, a consemat primarul Cristian Matei, după eveniment.

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh