18
Lun, Feb
41 New Articles

Eveniment
Typography

Joi, 15 martie, începând cu ora 12, la Cinema City din Iulius Mall Cluj-Napoca va avea loc lansarea spectaculoasei tehnologii 4DX, în cadrul unui eveniment organizat pentru reprezentanții mass media.

Conferința de presă va fi susținută de Andrea Buda, Director Regional de Marketing si Comunicare Cinema City, și va fi urmată de testarea tehnologiei 4DX.

Este primul cinematograf cu tehnologie 4DX din Cluj-Napoca,

 

Ce spune site-ul Cinema City despre tehnologia 4DX, pe care a implementat-o deja în mai multe cinematografe din țară:

 

4DX – FOLOSEȘTE-ȚI SIMȚURILE

SIMTE PUTEREA CINEMATOGRAFULUI

Sala 4DX® este un loc unde filmul devine realitate. 4DX® este o tehnologie revoluționară, prima de acest fel din lume, pentru proiectarea celor mai mari producții de filme de la Hollywood in format 4D. Scaunele mobile și soluțiile ambientale de ultimă oră vor oferi spectatorilor o experiență cinematografică extremă care este plină de efecte speciale și care permite publicului sǎ devinǎ parte din film.

 

TEHNOLOGIE INOVATOARE

O călătorie uimitoare împreună cu personajele principale a devenit acum posibilă! Deveniți parte reală din aceasta! Cu tehnologia 4DX®, veți simți senzații de vânt, ceață, fulgere și o cantitate mare de mirosuri diferite, alǎturi de personajele din film!


SCAUNE MOBILE

În sala 4DX®, fiecare scaun este echipat cu stimulatoare motorizate avansate tehnologic, care lucrează în trei moduri programate în prealabil: ridicare, vălurire și ridicare. Cu toate acestea setate în diferite secvențe, mișcarea fluentă și dinamică a scaunelor va fi în mod ideal adaptată acțiunii care se desfășoară pe ecran: de la o plimbare cu un montagne russe, la lansarea navetelor spațiale și cutremure până la un senzație subtilă, dar perceptibilă când personajul principal a primit o lovitură de la inamic.

 

EFECTE AMBIENTALE

Este timpul ca experiența cinematografică să aibă un nou înțeles. Sala 4DX® oferă efecte speciale ambientale elaborate de CJ 4DPLEX Co., Ltd. - lider în industria de divertisment asiatică. Aceste soluții globale de ultimă generație vor spori experiențele dvs. cinematografice, vă vor ajuta să deveniți parte din povestea care se desfășoară pe ecran și să o experimentați cu toate simțurile:

Efecte de lumini - fulgere ușoare care străpung întunericul, explozii sau laserele Călăreților Apocalipsei

Mirosuri - de la cafea proaspăt prăjită la senzația de praf care cade după explozie.

Sistemul de alimentare cu aer - aerul care vă lovește  în față, spatele și picioarele și vă face să experimentați gloanțe șuierătoare și puterea uraganului.

Duze de apă - pentru a simți ceața descendentă, ploi mocnite și o ploaie torențială majoră.

 

IMAGINE CA ȘI CUM AR FI VIE

Tehnologia 4DX® poate fi folosită pentru a afișa imagini în formate 2D și 3D. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a experimenta efecte speciale, cum ar fi vânt, ceață, fulgere și mirosuri care sporesc ceea ce vedeți pe ecran, cu peste 24 de variante de efecte speciale în format 3D.

Sistemele Master Image 3D, cu proiecție pe ecran argintiu, vor oferi publicului o imagine cu o claritate ca de cristal și cea mai captivantă experiență de film.

NOTE ȘI AVERTISMENTE IMPORTANTE

Pentru a vă asigura confortul și siguranța, urmați instrucțiunile de mai jos:

Nu este recomandat ca scaunele 4DX să fie folosite de copii sub 4 ani și sub 100 cm de înălțime, de către femei gravide, persoane cu dizabilități, persoane vârstnice, persoane cu afecțiuni cardiace, ale coloanei vertebrale sau ale gâtului, persoane care suferă de rău de mișcare, persoane care sunt epileptice sau sensibile la efectele afișate în timpul proiecției (mișcări bruște, lumini strălucitoare, stroboscopice etc.).

Copiii sub 7 ani pot intra în sala de proiecție doar dacă sunt însoțiți de adulți.

Vă rugăm să nu vă așezați pe suportul pentru picioare al scaunului și să rămâneți în scaun până la sfârșitul proiecției.

Bucurați-vă de spectacol!”

 

 

 

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh