19
Sam, Ian
42 New Articles

Eveniment
Typography

Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare, marți, 27 martie 2018, la Colegiul Tehnic Energetic și Cercul Militar din Cluj-Napoca, în intervalul orar 11.30-15.00.

La eveniment vor participa elevii claselor a XI-a și a XII-a vor afla detalii privind oferta educațională a învățământului militar de aviație și aspecte legate de viața piloților și a militarilor din Forțele Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene, Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri și ai Școlii de Aplicație pentru Forțele Aeriene, alături de militari din cadrul Bazei 71 Aeriene.

Programul activității cuprinde și vizitarea unui stand al ofertei educaționale, iar la sfărșitul activității, aeronave aparținând Forțelor Aeriene vor survola locația.

Campania de promovare a carierei militare în cadrul Forțelor Aeriene Române se desfășoară în perioada 19.03-28.03.2018, în 8 municipii reședință de județ: Târgoviște, Călărași, Slobozia, Vaslui, Botoșani, Focșani, Cluj-Napoca și Baia Mare.

Evenimentul este organizat de Statul Major al Forțelor Aeriene, în colaborare cu Direcția Management Resurse Umane și inspectoratele școlare din cele opt localități.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh