17
Joi, Ian
34 New Articles

Eveniment
Typography

Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Avram Iancu” al județului ne informează că IGSU menține în lista obiectivelor fundamentale - creșterea nivelului de securitate a celor în slujba cărora se află necondiționat - cetățenii, atât prin acțiunile de intervenție derulate pentru salvarea vieții și a bunurilor materiale, cât și prin cele destinate prevenirii diverselor tipuri de risc. 

În acest sens, s-au conceput mai multe campanii naționale, elaborate de Ministerul Afacerilor Interne prin Departamentul pentru Situații de Urgență în parteneriat cu E.ON Energie România și DELGAZ GRID în vederea multiplicării mesajului preventiv.

Iată materialele video din cadrul campaniilor naționale ”F.O.C. - flăcările omoară copii”, ”RISC - Renunță Improvizațiile sunt catastrofale” și ”Nu tremur la Cutremur”, materiale video privitoare la Detectoare de gaz, Detectoare de incendiu și Instalații Gaze. 

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh