18
Lun, Feb
41 New Articles

Eveniment
Typography

Dacă nu ați aflat încă din campaniile propagate de colegii noștri din presă sau de pe Facebook, unul dintre semenii noștri are nevoie de ajutor din partea noastră, a celor mulți și binevoitori. Melania Tania Drevar este asistentă la Serviciul de ambulanță din Câmpia Turzii care se luptă cu o gravă problemă de sănătate și are nevoie de ajutorul nostru financiar, oricât de mic ar fi acesta. Mai multe amănunte aflați chiar din cele postate de ea, pe Facebook:

„Buna ziua. Nnumele meu este Drevar Melania, si imi incep povestea prin a va multumi anticipat tuturor celor care m-ati ajutat sau ma ajutati in continuare. Problema mea a inceput in urma cu doi ani de zile cand mi sa descoperit un fibrom uterin,dar care la momentul respectiv nu indica nimic grav, dar anul trecut in luna decembrie am fost la un medic, care mi-a dat un tratament hormonal, care era total in efectul operatiei. Dupa 3 luni am intrerupt tratamentul hormonal pentru a merge la operatie. Operatia a decurs bine, doar ca dupa, am asteptat biopsia. La biopsie s-a depistat un sarcom endometrial. Din 2003 sunt asistent medical la Ambulanta Campia Turzii si imi place foarte mult meseria mea, de a ajuta oamenii, doar ca acum, eu sunt cea care va cer ajutorul!! La biopsie, doamna doctor mi-a spus ca sarcoamele acestea endometriale se descopera 2 cazuri la 100000 de femei. Diagonticul crunt pe care l-am primit m-a bulversat total, nu imi venea sa cred ca asa ceva mi s-a intamplat. Imi este greu sa accept diagnosticul care il am!! Imi doresc sa fiu puternica, trebuie sa fiu puternica, pentru mine, pentru fetita mea, pentru sotul meu, pentru familia mea. Dupa mai multe recomandari, am gasit o clinica din Viena, care imi poate citi CT din nou, si sa imi faca un control ginecologic. Consultatia va costa 3000 de euro. Operatia va avea loc saptamana viitoare pentru a mi se face o histerectomie totala, adica tot ce a mai ramas in mine sa fie scos afara, iar dupa ,daca intradevar se confirma ca este sarcomul endometrial, va trebui facuta chimioterapia si radioterapia. Ceva foarte crunt si inimaginabil. Costul operatiei va fi de 25000 de euro. Imi doresc sa traiesc pentru familia mea, vreau sa lupt pt viata, dar pentru acest lucru va cer ajutorul!! Mana de la mana putem ajuta o viata. Va multumesc din suflet tuturor. Doamne ajuta tuturor. Multa sanatate!”


CONT EURO:RO80RZBR0000060020279325
CONT lei:RO06RZBR0000060004566948
Conturi deschise la Banca Raiffeisen Bank
Cod BIC:RZBRROBU

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh