19
Vi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cei de la Asociația Pro Infrastructură anunță, pe pagina lor de Facebook, că luni s-ar putea da drumul circulației pe autostradă, între Turda și Aiud.

„Luni seară, 30.07.2018, SE DESCHIDE CIRCULAȚIA pe Autostrada A10 între Aiud și Turda! Conform informațiilor de ultimă oră primite de la mai multe surse, putem să vă confirmăm că luni dimineața comisia de recepție CNAIR se va deplasa pe loturile 3 și 4 ale Autostrăzii A10 Sebeș-Turda (28,75 km).

ATENȚIE! Deși, în mod normal, nu ar trebui să fie amânată din nou inaugurarea, orice este posibil, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere putând găsi (sau inventa) motive pentru a nu se da drumul la trafic, așa cum s-a întâmplat pe 9 ianuarie 2018 pe lotul 3.

Să sperăm că acum se va încheia telenovela lungă de 8 luni de zile și coșmarul șoferilor nevoiți să își riște inutil viața pe DN1 va fi istorie”, consemnează cei de la Asociația Pro Infrastructură , un ONG deosebit de activ în monitorizarea lucrărilor din infrastructura de transporturi a României.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh