18
Lun, Feb
47 New Articles

Eveniment
Typography

Ministerul Apărării Naționale a emis un comunicat de presă pe care îl redăm în întregime:

„Plutonierul Orosz Alexandru, mecanic conductor la Complexul antiaerian Gepard din cadrul Batalionului 3 Apărare Antiaeriană “POTAISSA”, și-a pierdut viața astăzi, 23 noiembrie, în gara din Alba Iulia.
Militarul, care debarca tehnica militară ce urmează să participe la Ceremonia militară de 1 Decembrie, s-a electrocutat de la rețeaua de înaltă tensiune a căii ferate în timp ce efectua manevre pe tehnica aflată pe platforma feroviară.
Plutonierul Orosz avea 33 de ani, era necăsătorit și avea un copil. Era angajat în M.Ap.N. din anul 2007, cu o misiune în Afganistan.
O comisie a Diviziei 4 Infanterie „Gemina” cercetează cauzele producerii accidentului, fiind anunțat deja Parchetul Militar Cluj. 
Conducerea Ministerului Apărării Naționale, cea a Batalionului și colegii militarului își exprimă regretul pentru acest tragic accident și sunt alături de familia îndoliată”, se arată în comunicatul semnat de Biroul presă al MApN.

Tragicul accident i-a făcut pe colegii militarului să verse lacrimi de regret și frustrare. Iată aici imagini:

https://simpaticu.eu/video-coplesitor-de-la-alba-colegii-militarului-electrocutat-au-plans-in-hohote-cand-au-vazut-ca-alexandru-nu-mai-poate-fi-salvat/?fbclid=IwAR39AIIq9-JiKlKBinVQBOFsNfjpFnGNbLxMJv4lWpKRnUOt3ynqox16q_I

Dumnezeu să-l ierte pe bravul militar român!

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh