16
Ma, Apr
13 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Știrea inițială: 2019-03-13 21:57:06 Mulți utilizatori nu pot posta nimic de ore întregi, pe Facebook dar nici pe Instagram! Ce se întâmplă?!

Facebook e „în cap” de câteva ore. Foarte mulți utilizatori nu pot posta nimic. Rețeaua de socializare dă rateuri... Mai devreme sau mai târziu, trebuia să se întâmple și asta. Să așteptăm explicațiile celor care s-au umplut de bani de pe urma popularității rețelei de socializare. La fel pare a se comporta și Instagram.

UPDATE: 2019-03-14 10:24:06

La 16 ore de la problemele celor două rețele de socializare, experimentate în întreaga lume, doar Instagram și-a revenit. Mediafax titrează: „Reţele sociale, la pământ. Instagram şi-a facebook downrevenit, aplicaţia Facebook rămâne inaccesibilă pentru unii utilizatori” și povestește momentul de revenire a rețelei, în stil american: „Şiiiii ... ne-am întors” ("Anddddd... we're back,") a scris Instagram pe Twitter, împreună cu imaginea GIF a lui Oprah Winfrey, care ţipă în emoţie. Facebook nu a oferit o actualizare”, arată MEDIAFAX.

Problemele experimentate de pagina Turda Info au durat circa 16 ore, timp în care nu am putut posta nimic. Abia în această dimineața, la ora 10:00, problemele par să fi dispărut.

Facebook a recunoscut problemele întâmpinate și a afișat mesajul alăturat, iar graficul de pe downdetector.com indică dimensiunea problemelor.

Ambele rețele de socializare, Facebook și Instagram, au avut probleme grave de funcționare. Cele două au picat începând cu ora 18:00. Problemele se manifestă astfel: utilizatorii nu pot posta pe profiluri, grupuri sau pagini. De asemenea a fost deficitară și comunicarea pe Messenger.

A fost, așadar, un 13 martie cu ghinion pentru cea mai populară rețea de socializare. Problemele apărute ieri par a fi cele mai mari din existența popularelor rețele de socializare, ambele ale grupului Facebook, fapt care ar putea avea urmări foarte grave și la bursă.facebok down downdetector

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh