16
Mie, Oct
44 New Articles

Eveniment
Typography

Pe canalele de comunicare a Asociației Profesioniștilor din Presă - Cluj am primit o veste teribilă. „Dragi colegi, o veste șocantă a venit azi dimineața. Colegul nostru de la Monitorul, Dan Porcuțan, a decedat azi noapte. E o veste îngrozitoare”, ne anunță un alt coleg, Tibi Fărcaș.dan porcutan

Ziar de Cluj informează că Dan Porcuțan  a fost găsit decedat în propria locuință în seara zilei de joi.

„Sora acestuia a sunat la 112, dar medicii de la ambulanța nu au mai putut face nimic. Dan Porcuțan a suferit zilele trecute o intervenție chirurgicală la o măsea, iar joi a acuzat dureri de inima. Cauza probabilă a decesului este un stop cardio-respirator”, precizează sursa citată.

Asociația Profesioniștilor din Presa Cluj „regretă dispariția fulgerătoare a unui ziarist tânăr clujean, Dan Porcuțan, reporter de sport la Monitorul de Cluj, care era și membru al APPC. Dispariția sa fulgerătoare ne-a îndurerat peste măsură. Transmitem condoleanțe familiei!”

Înmormântarea va avea loc duminică la Suceava.

Dumnezeu sa îl odihnească!

 

Sursa foto - Facebook Dan Porcuțan

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh