24
Joi, Sep
63 New Articles

Eveniment
Typography

Asociaţia Produs de Cluj, entitate aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, dă startul sezonului 2019 al târgurilor dedicate micilor întreprinzători. Astfel, la acest sfârşit de săptămână, Târgul Produs de Cluj va fi prezent la Satu Mare şi la Agraria.produs de cluj agraria

            Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj: „Pornim din nou la drum cu caravana Produs de Cluj, primele târguri fiind unele extrem de importante. Vom fi din nou prezenţi la cel mai mare târg internaţional din Transilvania dedicat agriculturii şi industriei de profil, Agraria, unde suntem parteneri tradiţionali, dar şi la Satu Mare. Revenim în acest din urmă oraş cu emoţiile fireşti după o pauză de patru ani, dar cu amintirile succesului pe care produsele clujene l-au avut atunci. Semnalele pe care le avem după anunţarea evenimentului ne îndreptăţesc să spunem că şi de această dată sătmărenii se vor bucura de bogăţia exponatelor de pe standurile noastre. Cât priveşte Agraria, Consiliul Judeţean Cluj este unul din partenerii tradiţionali, manifestarea expoziţională desfăşurându-se în Parcul Industrial TETAROM III care funcţionează sub autoritatea noastră iar printre expozanţi se vor număra şi partenerii Asociaţiei Produs de Cluj şi Agro Transilvania Cluster. În ce ne priveşte, urăm mult succes tuturor celor implicaţi, artizanilor şi producătorilor locali, oameni care contribuie la dezvoltarea economiei locale şi la sporirea prestigiului judeţului nostru”.

            La cele două târguri şi-au anunţat participarea peste 70 de producători de preparate alimentare tradiţionale şi artizani care vor expune brânzeturi, produse din carne, dulceţuri, siropuri şi sucuri naturale, prăjituri şi ciocolată de casă, uleiuri presate la rece, miere de albine, vinuri şi lavandă. Pe standurile Asociaţiei Produs de Cluj se vor găsi şi costume populare, obiecte sculptate în lemn, ceramică, marochinărie, cojoace, bijuterii lucrate de mână, produse cosmetice naturale şi sticlă artizanală.

            Târgul Agraria va avea loc în Parcul Industrial TETAROM III din localitatea clujeană Jucu, de joi, 11 aprilie, până duminică, 14 aprilie, iar Târgul Produs de Cluj de la Satu Mare se va desfăşura în parcarea Shopping City din acest oraş între 12 şi 14 aprilie.

 

 

Biroul de presă

10 aprilie  2019

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh