24
Mie, Apr
6 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Asociația Pacienților cu Afecțiuni Hepatice din România, Filiala Cluj, organizează în 10 mai 2019, Conferința Regională HepatoPac, aflată la cea de-a VIII-a ediție.apah ro cluj

Evenimentul se va desfășura în Cluj-Napoca, la Hotel Belvedere, sala Miorița începând cu orele 12:00. Se va aborda problematica  steatozei hepatice, o afecțiune care în ultimul timp afectează tot mai mulți cetățeni și care are o prevalență de 25% din populația adultă, la nivel mondial, iar la nivel european 52 milioane de persoane sunt diagnosticate cu această afecțiune.

 Pe  lista subiectelor tratate la eveniment se numără și hematomacroza și boala Wilson, infecția cu virus E, tratamentul hepatitei C și riscurile acestuia. De asemenea, o temă interesantă o constituie nutriția la copii și relația dintre aceasta și apariția steatozei hepatice. Creșterea accesului populației vulnerabile la serviciile de prevenție a infecției cu viruși hepatici, un demers social și medical necesar, este o alta temă dezbătută în cadrul evenimentului.

Cu aceste subiecte și nu numai, vă așteptăm să participați la Conferința Regională pentru a afla informații oferite de specialiști pe înțelesul pacienților. Intrarea este liberă!

Informații suplimentare la nr. de telefon 0757462406 sau pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Cătălina Mărginean.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh