29
Ma, Sep
66 New Articles

Eveniment
Typography

„Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti i-au dat dreptate procurorului Doru Ţuluş şi au anulat ordinul emis de fosta şefă DNA, Laura Codruţa Kovesi, prin care acesta a fost revocat din funcţia de la Direcţie, însă procuror doru tulusinstanţa a respins cererea privind daunele morale. Decizia nu este definitivă”, anunță MEDIAFAX.

„Curtea a  anulat Ordinul nr. 300/05.07.2017 emis de Procurorul Şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Respinge ca nefondat capătul de cerere privind daunele morale. Obligă pârâtul la plata către reclamant la cheltuieli de judecată în sumă de 7611, 78 lei”, se arată în minuta instanţei Curţii de Apel Bucureşti, citată de MEDIAFAX.

Amănunte despre acest caz puteți citi aici: https://www.mediafax.ro/social/curtea-de-apel-bucuresti-a-anulat-ordinul-prin-care-procurorul-doru-tulus-a-fost-revocat-din-functia-de-la-dna-de-laura-codruta-kovesi-18158719/foto

 

Sursa foto: Cotidianul

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh