29
Vi, Mar
19 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Asociația R.E.A.D.C. Turda dorește înregistrarea și castrarea/sterilizarea întregii populații de câini și pisici. Membrii READC și partenerii Tasso e.V. Germania au reușit castrarea/sterilizarea a peste 50% din readc instantapopulația canină cu stăpân din Sulina, iar populația felină în proporție de 30%. Procentul ar fi fost mai mare dacă restul proprietarilor nu ar fi refuzat să respecte legea. Iar autoritățile nu îi amendează, conform legii, pentru a-i obliga să intre în legalitate.

De aceea, READC Turda vrea să cheme la judecată, în instanțele din întreaga țară, Guvernul, prefecții și primarii care nu pun în aplicare legea, perpetuând o situație scăpată de sub control în domeniu. Membrii READC au constatat, în urma acțiunii lor de la Sulina („Delta Dunării și luncile afluenților constituie cel mai periculos ecosistem din Europa, cu specii  invazive, precum șacalii, care distrug întreaga faună, iar crescătorii de animale și siguranța publică sunt victimele sigure, nu bugetarii din birouri”, arată READC Turda) următoarele concluzii și rezultate negative:

 

„Delăsarea și nepăsarea mioritică, cu toate că acțiunea este gratuită.

Poliția/A.N.S.V.S.A./U.A.T. nu aplică amenzile la neînregistrare și castrare.

Poliția/Inspectorul agricol/Primăria nu aplică amenzi la „lăsarea liberă ori fără supraveghere a animalelor în spațiul public..."

Cu toate că această campanie a fost gratuită, iar proprietarii de animale au fost informați în prealabil, s-au prezentat foarte puțini, iar autoritățile nu îi amendează conform obligativității și fișei postului pe care îl dețin și pentru care sunt plătiți de către contribuabiliCa atare, vom demara procese prin „obligativitatea de a face", începând de la Guvern la A.N.S.V.S.A., la Prefect, Primari și până la Inspectorul Agricol.

Fără implicarea autorităților, de la Guvern, care emite legi împotriva acordurilor europene pe care le-a semnat, la A.N.S.V.S.A., care emite norme în interes de grup infracțional,  la C.M.V. ca sinapsă de control (vezi codul deontologic), la Poliție, Primărie, Ministerul Agriculturii, care nu vor să își „provoace electoratul" prin amenzile legale, în România nu va funcționa nimic pentru cetățean, iar afacerile „ecarisajul", „înregistrarea", „vaccinarea", vor spăla încă mulți bani de la buget cu ajutorul bugetarilor pe „funcție", ce neglijează legislația UE și deturnează Programul Național Strategic de Combatere a Zoonozelor din  România în interes financiar de „infiltrații sinapsă" la diferite paliere politice și ministeriale.

Zona estică a UE și a țării noastre este poarta de „ATAC" asimetric  cu viruși,  pe care A.N.S.V.S.A./Guvernul/SRI o neglijează. Vom sesiza pe cei responsabili in Cons. UE.

Protecția animalelor fără lupta pentru protecția proprietarilor este cinism”, susțin cei de la READC Turda.

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh