06
Joi, Aug
37 New Articles

Eveniment
Typography

Ziua de 1 iulie, marchează noul an rotarian, astfel că și Rotary Club  Câmpia Turzii va avea un nou președinte, de la 1 iulie 2019. Ceremonia de predare a colanului și celorlalte însemne de la fostul președinte, rotary club campia turziiSorin Moldovan, la cel actual a avut loc la un local din Câmpia Turzii. Cel care a prezentat evenimentul a fost unul dintre membrii fondatori ai Rotary Club Câmpia Turzii, Horațiu Bretoiu.

Președintele Sorin Moldovan și-a prezentat proiectele realizate, activitatea sa fiind considerată foarte bună. Horațiu Bretoiu a glumit, comentând hâtru: „ – Chiar nu mă așteptam!”, provocând asistenței un hohot de râs. S-au acordat distincții colegilor din club.

Noul președinte, Adrian Toth, și-a expus proiectele pe care își dorește să le ducă la îndeplinire, prezentându-și, totodată coechipierii: pe vicepreședintele Cosmin Câmpian, secretarul Alex Pascu și trezorierul Mihai Pop.

Îi dorim mult succes!

--------------

Urmărește aici video de la eveniment: 

Schimbarea președintelui la Rotary Club Câmpia Turzii

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh