08
Sam, Aug
52 New Articles

Eveniment
Typography

Elicopter al Inspectoratului General de Aviație a fost solicitat de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba pentru transportul unui container pentru locuit în localitatea elicopter Câmpeni, judeţul Alba.        

​Astfel, în data de 20.10.2019, personalul navigant din Unitatea Specială de Cluj-Napoca şi Inspectoratul General de Aviație cu elicopterul Mi-17, nr. 108, a efectuat o misiune în sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, pentru transportul unui container pentru locuit. Acesta a fost destinat pentru o familie care a rămas sinistrată în urma unui incendiu, în care a ars toată locuinţa, în zona oraşului Câmpeni din judeţul Alba.

Containerul a fost transportat cu elicopterul Inspectoratului General de Aviație deoarece drumul până la locația unde acesta trebuia amplasat nu se putea face cu utilaje de mare tonaj. 

 

 

Relaţii Publice

Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh