08
Sam, Aug
52 New Articles

Eveniment
Typography

O autospecială pentru stins incendii a intervenit ca urmare a unui incident în care un autocamion a luat foc în timp ce se afla în mers pe varianta Vâlcele-Apahida, ieri, în jurul orei 15.30.  pompieri

Șoferul autocamionului a reușit să țină flăcările sub control flăcările cu un stingător până la sosirea pompierilor, astfel încât acestea nu s-au extins la alte elemente ale autotrenului. A fost afectat de ardere doar un singur un ornament de la roata motorului, care cel mai probabil s-a aprins din cauza efectului termic de la toba de eșapament, iar șoferul a evitat prin acțiunea sa promptă extinderea flăcărilor la camion și încărcătura acestuia, ce consta în resturi vegetale (rumeguș de arbori și crengi).

„Vă rugăm să ne sprijiniți în popularizarea importanței mijlocelelor de primă intervenție care sunt obligatorii în cazul autovehiculelor puse în circulație, precum și pentru cunoașterea modului corect de folosire a acestora”, subliniază purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh