08
Sam, Aug
52 New Articles

Eveniment
Typography

Stimati reprezentanti ai presei clujene,plantare arbori

 

De multe ori ati adus la cunostinta opiniei publice, faptul ca padurile dimprejurul orasului Cluj-Napoca, mai cu seama Padurea Fagetului si Padurea Feleacului au fost tinta defrisarilor ilegale si a hotilor de lemne, fapt ce a dus in timp la despaduriri masive mai ales in proximitatea drumurilor, care pe timp de iarna, din cauza defrisarilor copacilor care constituiau perdeaua impotriva viscolului, au devenit zile si saptamani intregi impracticabile! In plus, defrisarea perdelelor forestiere de deasupra orasului afecteaza grav calitatea aerului din oras dar si din imprejurimi.

Luand act de aceste lucruri, ASOCIATIA CASELE MICESTI, impreuna cu PLANTEAZA IN ROMANIA si CARMIC, au demarat proiectul IMPADURIM FELEACU-CASELE MICESTI, o actiune care si-a propus plantarea unui numar de 12000 de puieti de ambele parti ale Drumului Comunal 71C, drum ce leaga localitatea Feleacu de localitatea Casele Micesti.

Sub genericul DACA FELEACU RESPIRA SI CLUJUL RESPIRA, am invitat voluntari din orasul Cluj-Napoca, dar si din comunele si orasele limitrofe, sa participe la actiunea noastra de plantare, avand in acest moment un numar de peste 700 de voluntari inscrisi!

Actiunea va avea loc SAMBATA, 2 NOIEMBRIE 2019, incepand cu ora 10.00, toti cei implicati urmand a se intalni la Observatorul Astronomic din Comuna Feleacu.

Actiunea voluntara se va incheia cu o masa campeneasca, oferita tuturor celor 700 de voluntari prin amabilitatea Carmangeriilor Carmic si a Brutariilor Panemar!

Pe langa valenta ecologista, actiunea noastra se doreste a fi si una care invita la o viata sanatoasa, prin miscare si aer curat, dar si una de comunicare, socializare si relationare interumana intr-un cadru natural!

Asociatia Casele Micesti multumeste Composesoratului Feleacu si Primariei Feleacu pentru aprobarile necesare actiunii!

Mai jos gasiti link-ul cu video de prezentare.

https://www.facebook.com/asociatiacaselemicesti/videos/468870013716310/   

 

 

Cu stima,

Asociatia Casele Micesti

 

Vrasmas Ioan

0756.266.080

 

email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh