04
Ma, Aug
31 New Articles

Eveniment
Typography

Pentru călătoria cu trenul în Europa, CFR Călători recomandă oferta Interrail Pass care, în luna decembrie 2019, vine cu o nouă reducere de 10%.oferta craciun

Oferta promoţională cu reducere este pusă în vânzare până la data de 31 decembrie 2019, iar prima zi de valabilitate poate începe din data achiziţiei până la data de 30 martie 2020.

Interrail Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii, seniori şi reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora continentul european, la preţuri atractive. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate (insotiti de un adult), iar tinerii (vârsta până în 28 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun de asemenea de tarife reduse.

Spre deosebire de alte variante de călătorie, Interrail Pass permite o mai mare flexibilitate, ţinâd cont că această ofertă dă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 30 de ţări europene (Interrail Global Pass) sau doar într-o ţară la alegere (Interrail One Country Pass), în timpul perioadei de valabilitate.

Oferta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors. La această ofertă nu participă Elveția.

Detalii despre tarife și alte informații sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Internațional /Interrail și pe  http://www.interrail.eu/.

Biletele Interrail pot fi cumpărate de la casele de bilete aflate în  stațiile și agențile CFR Călători care emit bilete de tren în trafic international (lista unitatilor poate fi consultata aici https://www.cfrcalatori.ro/wp-content/uploads/2019/11/Statii-Agentii-bilete-internationale-RO-noiembrie.pdf.

Pentru informații despre circulația trenurilor internaţionale, călătorii sunt rugați să se adreseze personalului nostru din stații, să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro , secțiunea Trafic internațional / Mers de tren internațional sau să ne contacteze la numărul de telefon 021.314.5528 (trafic internațional Gara de Nord București).

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh