03
Lun, Aug
39 New Articles

Eveniment
Typography

Duminică, 22 decembrie 2019, începând cu ora 17:00, la Camera de Sus Turda, va avea loc un program special de Crăciun. Organizatorii adresează o invitație deschisă tuturor celor care vor să participe.

Pentru a celebra Nașterea Mântuitorului au fost pregătite colinde, momente de teatru, un program special al copiilor și alte surprize plăcute.camera de sus

Poveștile stârnesc cele mai profunde emoții din noi. Unele ne inspiră să fim curajoși, în timp ce altele induc frică până în măduva oaselor. Auzim istorisiri care ne amintesc de propriile experiențe și unele care ne provoacă puternic să căutăm noi aventuri.

Toate poveștile grozave au în comun momente impresionante care ne plimbă de la pierdere sau disperare până la victorii obținute prin plătirea unui mare preț. Cele mai reușite povești sunt însă cele inspirate din fapte reale.

Crăciunul este acea poveste perfectă, una pe care nu putem să nu o iubim și pe care o acceptăm tocmai pentru că este adevărată. Crăciunul este istorisirea care ne captivează imaginația și ne întoarce în timp până la nașterea lui Iisus, omul care a venit să salveze toți oamenii, să aducă viață, dragoste și pace.

Când povestea începe cu clasicul „A fost odată... de Crăciun” mintea și inima ne zboară împreună la Copilul care a venit să spună tuturor că Dumnezeu este cu noi.

Te așteptăm la ora 17:00 cu ceai cald și cu toată deschiderea.  Vino să ne bucurăm împreună!

Ne întâlnim pe str. A. Vlaicu, nr. 3, Turda.

 

Vă dorim tuturor celor care ați citit această invitație să aveți parte de Sărbători Frumoase și să fiți fericiți în Noul An!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh