26
Vi, Apr
1 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

  • Cele mai ample lucrări se desfășoară în localitățile Viișoara și Pădureni și municipiul Cluj-Napoca;
  • Anul trecut, în județul Cluj au fost înlocuiți 24 de kilometri de conducte și branșamente de gaz, iar rețeaua a fost extinsă cu 10 kilometri;investitii retele gaz judetul cluj

 

Un număr de 9 proiecte de investiții, a căror valoare totală este de circa 11 milioane de lei, sunt planificate pentru acest an în județul Cluj. Lucrările vizează modernizarea conductelor și branșamentelor de gaz pe o lungime de peste 26 kilometri.

 

Funcționarea în condiții de siguranță a rețelelor de distribuție a gazelor naturale este o prioritate pentru noi. De aceea am alocat și în acest an peste 200 milioane de lei pentru investiții. Suntem pe deplin conștienți că nici un efort nu este prea mare atunci când pui în prim-plan siguranța și creșterea calității serviciilor pentru clienți”, declară Csulak Ferenc, directorul general al Delgaz Grid.

 

Vom continua în acest an proiectele de înlocuire a conductelor și branșamentelor de gaz din localitatea Viișoara, pe o lungime de aproximativ 11 kilometri, respectiv peste 7 kilometri de conducte și branșamente vor fi înlocuiți pe străzile din localitatea Pădureni.

 

În municipiul Cluj Napoca vor fi modernizați circa 7 kilometri din rețeaua de distribuție, în principal pe străzile: Busuiocului, Sitarilor, Valea Chintăului, Paris, Răsăritului, Câmpul Pâinii, Alexandru Borza, Ion Creangă, Gh. Șincai, Neagră și Victor Babeș.

 

Anul trecut în județul Cluj s-au derulat șase proiecte de investiții prin intermediul cărora s-au înlocuit circa 24 de kilometri de conducte și branșamente gaze naturale, iar rețeaua a fost extinsă cu aproximativ 10 de kilometri, pentru racordarea de noi consumatori. Cea mai mare parte a rețelei de gaz, respectiv 11 kilometri, a fost înlocuită în Viișoara iar în Turda au fost înlocuiți peste 5 kilometri pe străzile Petru Maior și Săndulești, valoarea totală a acestor investiții depășind 6 milioane lei.

 

Delgaz Grid a investit în anul 2019 peste 210 milioane lei, în special pentru modernizarea a 340 kilometri de conducte și branșamente gaz.

 

 

Despre Delgaz Grid

Delgaz Grid, compania de distributie din cadrul Grupului german E.ON, operează o reţea de gaze naturale de circa 22.650 km în 20 de judeţe din partea de Nord şi de Vest a României (Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Mureș, Sibiu, Alba, Harghita, Iași, Botoșani, Vaslui, Suceava, Neamț şi Bacău) şi o reţea de electricitate de peste 81.500 km în şase judeţe din Moldova: Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui. De la intrarea pe piaţa locală, în anul 2005, E.ON a investit circa 1,6 miliarde de euro în principal pentru modernizarea reţelelor de gaze şi electricitate şi a virat către stat impozite şi taxe de 2 miliarde de euro.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh