26
Vi, Apr
3 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În județul Cluj, Dintre cele 17 noi cazuri de îmbolnăvire, raportate de Ministerul Sănătății, prin Grupul de Comunicare Strategică, două sunt de la Cluj. Prefectul clujean, Mircea Abrudean, ne-a informat că este vorba de următoarele persoane:coronavirus cluj

  1. Femeie, 50 ani, se prezintă la SCBI în 17 03 2020 pentru subfebrilități, slăbiciune generală, tuse, greață, cefalee, dureri articulare. A călătorit în Austria cu mașina personală, anterior declarării ca zona galbenă. Stare generala bună, fără elemente de gravitate.
  2. Femeie, 31 ani, contact caz pozitiv nr. 71 din Brașov. Stare generala buna, fără elemente de gravitate.

Persoanele cu care cele două femei au luat contact, au fost identificate si programate pentru testare.

Astfel, numărul persoanelor din județul Cluj infectate cu temutul virus a ajuns la 5, dintre care patru sunt femei, cărora li se adaugă o femeie domiciliată în județul Cluj, confirmată pozitiv la Arad și internată la Timișoara.

Toți cei pozitivi internați la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase sunt în stare bună, fără elemente de gravitate, mai precizează prefectul Abrudean.

Celelalte 15 persoane diagnosticate cu infecția Covid-19 sunt din alte zone ale țării: 4 la Suceava, 3 la București, 2 la Bistrița Năsăud, 2 la Covasna și câte unul la Iași, Dolj, Ilfov și Constanța.

Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 19 ani și 67 de ani.

 

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh