26
Vi, Apr
1 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O autospecială și un echipaj SMURD au fost alertate aseară, în jurul orei 22.00, pentru a acorda primul ajutor calificat și pentru a asigura măsuri preventive, ca urmare a unui apel de urgență care anunța faptul că o fetiță de 6 ani prezenta semne de smurd salvaresincopă și se simțea miros de gaze în locuință.
Echipajul SMURD ajuns la locul solicitării (sat liteni, comuna Săvădisla - jud. Cluj) a evaluat mama și fetița, pe care le-au transportat de urgență la spital.
Analizele realizate de medicii din UPU au arătat că atât fetița cât și mama acesteia prezentau intoxicație cu gaze și au alertat imediat dispeceratul integrat, despre faptul că cei doi copii de 11 și 13 ani, care rămăseseră acasă, trebuie să fie aduși de urgență la spital.
În jurul rei 1.00 din noapte, cei doi copii au fost transportați cu o ambulanță la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

 

ISU Cluj

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh