19
Vi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Judecătoria Turda și-a suspendat azi activitatea, pentru evitarea răspândirii îmbolnăvirilor cu coronavirus. Sursele noastre spun că decizia a fost luată după ce un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda a fost depistat ca fiind infectat cu covid-19 la judecatoria turdaCovid-19. Președinta judecătoriei, Luminița Maria Filip, a trimis o adresă Baroului clujean prin care îl informează despre faptul că activitatea Judecătoriei Turda se suspendă în 3 iulie 2020, fără să precizeze prea multe amănunte (vezi facsimil).

Am încercat să contactăm atât Judecătoria Turda cât și Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda pentru a afla dacă angajații acestor instituții au fost testați pentru coronavirus, dacă procurorul infectat este internat si/sau dacă cine va a fost izolat la domiciliu. Până la această oră nu am primit nici un răspuns. Când o să-l primim, o să vă informăm rapid! 

Nici prefectul jduețului Cluj, Mircea Abrudean, nu este mai „transparent, de această dată. El ne-a răspuns sec, ca într-un stat totalitar, deși este cel care conduce angrenajul anti-Covid-19 la nivelul județului: „Comunică Parchetul tema asta”.

Ei bine, iată că, cel puțin deocamdată, nu. Deși oamenii au dreptul să știe, nu ni se spune nici dacă s-a inițiat o anchetă epidemiologică și ce a descoperit aceasta, în eventualitatea că s-a făcut.

Încă o bulină neagăr la capitolul comunicare pentru instituțiile statului, pe care cineva, la alegeri o va deconta, cu siguranță!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh