20
Sam, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În cursul zilei de duminică, 5 iulie, pompierii și echipajele SMURD ale ISU Cluj au intervenit la două solicitări rutiere din zona noastrăpompieri a3 turda-gilau

La ora 16.50,  o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Tureni. Pompierii au găsit două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Șapte persoane au fost consultate de către echipajul SMURD fără a fi transportate la spital.

O autospecială pentru stingerea incendiilor a intervenit pentru a lichida flăcările care au cuprins o autoutilitară ce tracta o platformă pe care se afla altă mașină, pe autostrada A3 Km 18, sens Turda-Gilău.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment. Pompierii au găsit autoutilitara cuprinsă aproape în totalitate de flăcări, iar platforma era desprinsă de aceasta.

Cercetările preliminare au stabilit că cel mai probabil focul a pornit din cauza unei defecțiuni la compartimentul motor. Pompierii au fost alertați, de această dată, în jurul orei 17.30.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh