26
Vi, Apr
1 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cei de la Compartimentul de Primiri Urgențe ale Spitalului Municipal Turda au avut de-a face cu un caz mai deosebit, noaptea trecută.spital turda

Un pacient care s-a prezentat acolo cu simptome de Covid-19 a devenit recalcitrant după aflarea rezultatului pozitiv al testului. Turdeanul, care nu face parte din comunitatea de pe strada Margaretelor, ca să evităm orice speculație, s-a opus transportării sale la un spital specializat pentru tratarea infecțiilor cu noul coronavirus, în vederea internării.

Pentru a-l convinge pe bărbat, sursele noastre spun că a fost nevoie de intervenția „mascaților” de la Brigada de Operațiuni Speciale Cluj-Napoca, care au intervenit, se pare, în baza unui ordin semnat de șeful Direcției de Sănătate Publică Cluj. Aceștia au beneficiat și de sprijinul unui negociator specializat din partea Poliției Județene.

De altfel, deși așteptăm de mai bine de 5 ore poziția IPJ Cluj, solicitată purtătorului de cuvânt al acestei instituții, până în acest moment nu am primit nici un răspuns!

În același timp, alte 7 persoane, de această dată aparținând comunității de pe strada Margaretelor din Turda, au primit rezultat similar la testele efectuate și au acceptat, fără nici o opoziție, internarea.

În altă ordine de idei, felicitări medicilor, întregului personal medical și auxiliar de acolo pentru profesionalismul și curajul cu care își fac meseria în fiecare zi, mai ales în această perioadă dificilă. Suntem alături de voi!

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh