26
Vi, Apr
1 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Blogger-ul ZoltyBogata despre accidentul căruia am scris în urmă cu două zile se plânge că Poliția Rutieră nu i-a luat nici o declarație, insinuând că el ar fi vinovat pentru producerea accidentului. Zolty are altă variantă și susține că unul dintre accident zoltyparticipanții la trafic l-ar fi apostrofat pe șoferul care a intrat în căruciorul electric al lui Zolty că vorbea la telefon, de aceea nu l-ar fi văzut pe blogger, căruia toți ceilalți participanți la trafic s-au oprit pentru a-i da voie să treacă, ba chiar i-au făcut semne, chiar dacă el nu avea prioritate. Șoferul în vârstă de 77 de ani era oprit la trecerea de pietoni când Zolty a intrat în intersecție, dar a pornit în trombă și l-a accidentat pe cel aflat în căruciorul electric pentru persoane cu dizabilități.

„Salut, da ieri am suferit un accident grav, am fost lovit, practic sa suit pe mine practic, șoferul de 77 ani era ocupat cu telefonul, potrivit cu declarația unui martor șoferul altei mașini. Poliția și ziarele spun că eu m-am băgat în fața mașinii :( . Pe mine nu ma întrebat nimeni cum sa întâmplat, nici Poliția, nici ziarele care au scris :( . Eu cad acuma singurul vinovat, ăla mi-a distrus Opimus-ul și mi-a rupt umărul, trebuie să stau 4 săptămâni ne mișcat și legat :( și tot eu sunt vinovatul :( . Revin cu un video cu mai multe detalii”, se plânge, pe bună dreptate Zolty.

Citește aici știrile despre accidentul lui Zolty:

ZoltyBogata, lovit de un autoturism, în Turda

UPDATE: ZoltyBogata, lovit de un autoturism, în Turda

Iată și versiunea lui Zolty, pe care Poliția Rutieră ar face bine să o ia în considerare: 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh