29
Vi, Mar
19 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Publicațiile clujene Gazeta de Cluj și Cluj24.ro prezintă protestul unui fost polițist, care ar fi apelat la 112 de 6 ori în puțin peste 20 de minute. Puteți citi aici: Un fost polițist va protesta în fața IPJ Cluj sau „Poliţist contra poliţie. Un fost poliţist clujean protestează în faţa sediului IPJ. “Dispecera de la 112 m-a ameninţat”.

Inspectoratul Județean de Poliție însă, are altă versiune:fost politist 112

„La data de 5 septembrie a.c., un bărbat a sesizat prin intermediul SNUAU 112, Poliţia municipiului Cluj-Napoca, cu privire la faptul că persoane necunoscute sustrag lemne de pe proprietatea sa.

Ulterior, la data de 9 septembrie a.c., bărbatul şi-a manifestat nemulţumirea cu privire la atitudinea operatorilor 112 şi a poliţiştilor care au intervenit la eveniment, motiv pentru care, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj –Biroul Control Intern au fost dispuse verificări, pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că nu au fost săvârşite abateri disciplinare ori de altă natură de către operatorii 112 din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, aceştia preluând toate apelurile efectuate de către bărbat, fiind direcţionate patrule din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca şi, ulterior, din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti, care s-au deplasat la locurile indicate de apelant, unde au fost identificate persoanele în cauză şi luate măsurile legale.

Mai mult decât atât, s-a stabilit că bărbatul a efectuat un număr de 6 apeluri către SNUAU  112 în intervalul orar 12.46 - 13.08, apeluri în care acesta a adresat injurii, cuvinte şi expresii jignitoare operatorilor 112, lucru evidențiat în urma ascultării apelurilor înregistrate.

Ca urmare a acestui fapt, bărbatul urmează a fi sancţionat contravențional în conformitate cu prevederile Legii 61/1991R”, suntem informați de purtătorii de cuvânt ai IPJ Cluj.

 

Sursa foto: www.cluj24.ro

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh