26
Vi, Apr
2 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O femeie a fost găsită decedată ca urmare a unei explozii și incendiu dintr-o casă de locuit din Câmpia Turzii.indendiu explozie campia turzii

Trei autospeciale și un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda, au fost alertate în jurul orei 7.30, pentru a stinge flăcările care au cuprins o casă de locuit de pe strada Memorandumului din municipiul Câmpia Turzii. La fața locului au fost dislocate și o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Câmpia Turzii și un echipaj SAJ.

Pompierii au găsit casa arzând generalizat, cu tavanul și un perete prăbușite. Stingerea focarelor a fost realizată în cca o oră de la primirea apelului de urgență, iar ulterior s-au desfășurat operațiuni pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului.

Din păcate, înăuntrul unei încăperi a fost găsit corpul unei femei, în vârstă de cca 80 de ani care prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

De asemenea, echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat unui bărbat, în vârstă de cca 50 de ani, care prezenta arsuri la nivelul feței și care a fost transportat la spital.

Intervenția promptă a pompierilor a limitat propagarea incendiului la anexele și casele aflate în proximitatea casei distruse de explozie și incendiu.

În prezent, pompierii efectuează cercetările preliminare pentru stabilirea cauzei nefericitului eveniment.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh