17
Sam, Apr
50 New Articles

Eveniment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Aproape 5 candidați pe un locscoala de politie cluj

Joi, 18 martie 2021, debutează proba de evaluare a performanței fizice din cadrul concursului de admitere sesiunea februarie - martie 2021, organizat de Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca. Pentru cele 200 de locuri scoase la concurs se vor lupta 924 de candidați, respectiv 4,6 candidați pe un loc.

Locațiile pentru proba fizică sunt Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Cluj-Napoca și Sala de Sport ”Gheorghe Roman” din Parcul Sportiv ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca. Perioada de derulare a probei este 18-24 martie.      

Anul acesta, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca este Centru Zonal de selecție pentru susținerea probei de evaluare a performanței fizice pentru candidații din județele Alba, Bistrița-Năsăud, Cluj, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Sălaj, Sibiu înscriși pentru admiterea în unitățile de învățământ care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne (poliție, jandarmerie și poliție de frontieră).

            Concursul de admitere va continua cu proba scrisă de verificare a cunoștințelor de limba română și o limbă străină (engleză sau franceză), care va avea loc sâmbătă, 27 martie, fiind organizată de unitățile de selecție. Examinarea medicală se va realiza pentru candidații care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere, în ordinea descrescătoare a mediilor obținute la proba de verificare a cunoștințelor, în perioada 29 martie - 16 aprilie 2021. În 17 aprilie se vor afișa rezultatele finale ale concursului de admitere.

            Pentru informații la zi, consultați site-ul școlii, www.scoalapolcj.ro.

             

DIRECTOR

Comisar-şef de poliţie

 dr. LIVIU DUMITRU

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh