28
Joi, Mar
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pompierii și două echipaje SMURD au intervenit  ca urmare a surprinderii unui bărbat sub un mal de pământ surpat în localitatea Făgetul Ierii.pompieri

Două autospeciale, un container multirisc și două ambulanțe SMURD au intervenit la intrarea din localitatea Făgetul Iernii, unde un bărbat a fost surprins sub un mal al unui șanț, ce avea o adâncime de cca 3m. Șanțul făcea parte din lucrările la rețeaua de apă potabilă din localitate.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 15.40, iar la fața locului au găsit bărbatul în stare de inconștiență și acoperit de pământ până la nivelul capului.

Echipele au depus eforturi susținute, mai bine de două ore, pentru a putea elibera bărbatul de sub pământul surpat, situație îngreunată de gradul ridicat de îmbibare cu apă a solului din zonă. Pe durata intervenției, echipajul de prim ajutor i-a administrat oxigen bărbatului care, din păcate, în momentul în care a fost scos de sub malul de pământ nu prezenta semne vitale, iar medicul prezent la fața locului l-a evaluat fără posibilități de resuscitare.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh