19
Vi, Aug
21 New Articles

Eveniment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Astăzi, de Ziua Internațională a Medicinei de Urgență, vom celebra și vom prezenta individual, eforturile depuse de fiecare structură de urgență în parte, care zilnic, luptă pentru a salva vieți.spital turda
 
Unitățile de Primiri Urgențe
 
Când ești in suferință, ei sunt acolo!
Când persoana pe care o iubești a avut un accident, ei sunt acolo!
Noaptea, ei sunt acolo!
De sărbători, ei sunt tot acolo!
În pandemie, ei au fost și vor fi mereu acolo!
Specialitatea de medicină de urgență a prins contur în România, în anii 90 și a continuat să evolueze și să se adapteze permanent la nevoile cetățenilor de astăzi.
Pornind de la o mașină, transformată în ambulanță, achiziționată prin resurse proprii, care acorda asistență medicală de urgență pacienților căzuți în stradă, în Târgu Mureș, la începutul anilor 90, astăzi, vorbim de un sistem complex, integrat, care funcționează la nivel național, regional și local și care integrează mai multe entități civile și militare cu scopul de a face față urgențelor curente dar și celor deosebite, inclusiv dezastrelor în cazul in care apar.
Departamentul pentru Situații de Urgență este nucleul, centrul integrator și coordonator al tuturor serviciilor de urgență din România.
La mulți ani, dragi colegi urgentiști!
Vă mulțumim că sunteți alături de noi!
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh