19
Vi, Apr
19 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În perioada 4 – 12 iunie, brandul Adinish te invita alături de cei mici la deschiderea oficiala a celui de-al doilea showroom Adinish, de aceasta data la Cluj-Napoca, situat pe strada Brașov, nr. 19.primu magazin

În același stil îndrăgit ca al primului showroom, noua locație este un spațiu aflat intr-un alt colt de tara, tocmai pentru a oferi posibilitatea celor care nu pot ajunge la București sa testeze produsele pe care si le doresc pentru copiii lor. Minimalismul design-ului nordic si cele mai populare branduri de moda pentru părinți si copii se regăsesc in noul showroom Adinish. 

“În perioada 4 – 12 iunie dorim sa sărbătorim împreuna evenimentul de lansare cu oferte speciale valabile doar in noul showroom, surprize, cursuri de pregătire si delicii puse la dispoziție de noi si partenerii noștri: Chez Marie Confiserie, Peter Schuller, L’Albero Dei Sogni, Magicianul Verdini, Narcisa Câmpean – moașă, Szendi – kinetoterapeut si Ela Crăciun – parenting blogger. Te așteptăm cu drag la o noua experiență de shopping, de acum si la Cluj-Napoca!”, a declarat Adina Foldager, fondatoarea brandului Adinish.

*evenimentul va avea loc cu respectarea prevederilor legale cu privire la combaterea răspândirii infectării cu noul corona virus.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh