08
Mie, Dec
46 New Articles

Eveniment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Au fost transmise mesaje de avertizare prin sistemul RO-Alert privind CODUL ROȘU emis de Institutul National de Hidrologie si Gospodărire a Apelor, București cu privire la preconizarea unor fenomenele hidrologice extreme către terminalele de telefonie mobilă de pe raza comunelor: Mihai Viteazul, Moldovenești, Iara, Valea Ierii și Băișoara.cod rosu inundatii
Avertizarea hidrologică informează asupra urmărilor precipitațiilor înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate și propagării acestora, care pot produce scurgeri importante pe versanți, torenți, pâraie, viituri rapide pe râurile mcii cu posibile efecte severe de inundații locale și creșteri importante de debite și niveluri cu posibile depășiri ale COTELOR DE PERICOL pe râurile din bazinele hidrografice: Arieș - afluenții aferenți sectorului aval S.H. Baia de Arieș - amonte S.H. Turda.
Fenomenele se pot produce cu probabilitate și intensitate mai mare pe unele râuri din bazinele hidrografice: Ocoliș, Ocolișel, Iara - afluenții aferenți sectorului aval S.H. Valea Ierii.

Centrul operațional din cadrul ISU Cluj monitorizează în continuare evoluția situației din zonele aflate sub incidența fenomenelor preconizate.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh