03
Dum, Iul
31 New Articles

Eveniment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Anunțăm cu bucurie faptul că începând de astăzi, 19 august 2021, Clinica Imperia oferă consultații și servicii dermatologice decontate de Casa de Asigurări de Sănătate.clinica imperia

 Pentru a beneficia de aceste consultații/servicii dermatologice, pacienții trebuie să își facă o programare în prealabil, la numărul de telefon al clinicii noastre - 0758 771 384 - și să se prezinte în ziua programării cu biletul de trimitere valabil de la medicul de familie/medicul specialist și cardul de sănătate. De asemenea, oferim și consultații de urgență care se programează tot telefonic.

 Consultațiile decontate de Casa de Asigurări vor fi realizate de dr. Melinda Fabian, medic specialist dermatovenerologie, estetică medicală, cosmetologie, tricologie, dermatoscopie, dermatologie pediatrică și laser.

 Clinica Imperia se află în municipiul Turda, pe strada Libertății nr. 4. Mai multe detalii puteți obține la numărul de telefon 0758 771 384.

  

Clinica Imperia

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh