03
Dum, Iul
31 New Articles

Eveniment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Anunțul a fost făcut de Baza Aeriană 71 „Gral. Emanoil Ionescu”:femei pilot
„Colegele noastre căpitan Scorţea Adela şi căpitan Pavel Alexandra Elena au devenit de astăzi pilot comandant pe aeronava IAR 330 Puma.
Având o experienţă de peste 600 de ore de zbor, au reuşit cu succes să treacă peste toate provocările carierei militare şi să ajungă la următorul nivel, unde le vor fi testate noi capabilităţi.
Cpt. Alexandra Pavel face parte din echipa Escadrilei 713 din anul 2017, iar Cpt. Scorţea Adela din anul 2013.
" Pentru mine expresia în sine "Pilot Comandant" reprezintă responsabilitate, această primă clasificare având o mare încărcătură emoţională. Acest prim pas pe care l-am făcut mă pune faţă în faţă cu aspecte decizionale pe care nu le-am conştientizat până în acest moment. Responsabilitatea faţă de echipaj, faţă de aeronavă, misiunea încredinţată, gestionarea situaţiilor apărute la bord, sunt doar câteva aspecte pe care le cere noua calitate la bord" ne-a spus Adela după ce a coborât de la manşa aeronavei.
Vă dorim mult succes în viitor, multă putere de muncă, decizii înţelepte şi realizări profesionale!”, transmit aviatorii de la baza din Câmpia Turzii.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh