19
Vi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O aeronavă de transport persoane a aterizat cu probleme pe Aeroportul din Cluj-Napoca.  Avionul,  de tip Boeing 737 al companiei Fly Egypt, efectua un zbor pe ruta Hurghada – Cluj. În timpul operațiunilor de aterizare, pneurile trenului principal au explodat și s-au aprins.aeroport cluj napoca

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, incendiul la trenul de aterizare al avionului care a aterizat pe pista Aeroportului internațional din Cluj-Napoca a fost lichidat rapid de către Serviciul Privat pentru Situații de Urgență.  Cu toate acestea, au fost dislocate forțe și mijloace din ISU Cluj. Toți pasagerii au fost evacuați normal, fără ca vreunul să aibă nevoie de îngrijiri medicale.

Oficialii aeroportului clujean informează asupra incidentului: „Astăzi, 15 octombrie, în jurul orei 19:35, o aeronavă a companiei Fly Egypt care efectua un zbor pe ruta Hurghada – Cluj a suferit un incident în timpul operațiunilor de aterizare. La contactul cu solul, pneurile trenului principal de aterizare au explodat și au luat foc.
Echipajul de pompieri al Aeroportului Internațional Cluj a intervenit în cel mai scurt timp și a aplicat procedurile specifice situațiilor de urgență. Incendiul a fost stins, fără ca vreunul dintre pasageri sau dintre membrii echipajului să fie rănit. Urmare a activării planului roșu de urgență la fața locului au sosit mai mute echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență.
La bordul aeronavei companiei Fly Egypt, Boeing 737 se aflau 113 pasageri și 6 membri ai echipajului care au fost evacuați în siguranță. În acest moment Aeroportul Cluj este închis traficului aerian și urmează să fie redeschis în jurul orei 22:30.
Directorul General al Aeroportului Internațional Cluj, domnul David Ciceo a declarat că apreciază în mod deosebit intervenția pompierilor aeroportului care au ajuns la aeronavă în aproximativ 2 minute și au reușit să stingă incendiul în timp record. Datorită acțiunii lor profesioniste nu au existat victime și aeronava nu a suferit deteriorări”,
au transmis cei de la aeroportul clujean.

 

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh