18
Joi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Situația este atât de gravă, în România, din cauza numărului mare de infectări cu noul coronavirus, că bolnavi foarte grav sunt transferați în alte țări europene. Dacă până acum, M. Ap. N. a efectuat, în ultimele săptămâni, mai multe zboruri umanitare despartan acest fel între capitală și spitale specializate de la Târgu Mureș sau Oradea, iată că. Spitalele Covid-19 din România, pline de bolnavi, nu mai pot primi cazuri grave din capitală sau alte zone ale țării.

Un comunicat de preză al Ministerului Apărrării ne informează: „O aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, efectuează joi, 21 octombrie, o misiune de transport umanitar, pe ruta București – Łódź  (Polonia), a 3 pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2, aflați în stare gravă.

Echipa medicală care monitorizează pacienții pe timpul zborului este formată din specialiști din cadrul SMURD București, iar transportul pacienților de la unitățile spitalicești către aeroport s-a realizat cu ambulanțe ale SMURD și ale Serviciului de Ambulanță București-Ilfov.

Aeronava a decolat din Baza 90 Transport Aerian în jurul orei 13.50”, informează Biroul de presă al M.Ap.N.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh