25
Joi, Apr
6 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Două autospeciale, o barcă de salvare și un echipaj Serviciului de Ambulanță Județean au fost dislocate aseară ca urmare a înregistrării dispariției unui adolescent pe râul Someșul Mic, în apropierea stației de epurare a apei din municipiul Gherla.pompieri saj

La fața locului s-au efectuat căutări atât pe luciul apei, cât și de pe malurile râului, cu mijloace specifice, în zonele indicate de aparținători.

După ora 23, echipele s-au retras la bază, căutările urmând să fie reluate dimineața, în funcție de indiciile de la fața locului.

Așa cum au promis, pompierii au reluat căutările de dimineață, iar echipajul de pompieri a găsit corpul adolescentului în urma căutărilor efectuate cu barca de salvare.

A fost scos de către echipajul de pompieri și adus la mal dar, având în vedere că prezenta rigiditate cadaverică nu s-au putut aplica manevrele de resuscitare.

Căutările au fost reluate, începând cu ora 8.00, cu o autospecială și o barcă de salvare din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, precum și un echipaj din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul primăriei municipiului Gherla, iar corpul adolescentului a fost găsit în jurul orei 9.30.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh