26
Dum, Iun
32 New Articles

Eveniment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Intervenție pentru stingerea unui incendiu propagat de la un tomberon la un autoturism parcat într-un garaj din Turda

Pompierii din Detașamentul de Pompieri Turda au intervenit pentru stingerea flăcărilor ce au cuprins un autoturism parcat într-un garaj, bunurile depozitate înăuntrul garajului și un tomberon de deșeurilor pe strada Constructorilor din municipiul Turda.
O autospecială a fost alertată în jurul orei 14.40, iar la fața locului pompierii au găsit un tomberon, cu deșeuri de hârtie/carton, amestecate cu deșeuri menajere, ce ardea generalizat și de la care s-a propagat la un autoturism într-un garaj alipit de tomberon, dar și la bunurile depozitate în interior.
Stingerea incendiului s-a realizat în cca 20 de minute de la sosirea pompierilor, fiind evitată propagarea flăcărilor la celelalte garaje alipite de cel afectat de incendiu.
Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar imediat ce operațiunile pentru stingerea incendiului au fost finalizate echipajul de pompieri a fost solicitat să intervină la cel de-al doilea incendiu, izbucnit la o casă situată pe strada Ion Creangă din municipiul Turda.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh