29
Vi, Mar
19 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 de orașe din România și se dedică strict industriei HoReCa 

Cluj-Napoca, Martie 2022—Începând cu anul acesta, Bookingham devine o platformă de rezervări online dedicată strict domeniului HoReCa. După aproape 2 ani de teste și experimente cu parteneri din mai multe industrii ale orașelor mari, Bookingham a decis să se nișeze pe HoReCa, pentru a servi cât mai bine nevoilor existente pe piață. Prezentă deja în

Cluj-Napoca, București, Timișoara, Brașov, Oradea, Sibiu, Târgu-Mureș, Alba-Iulia, Baia Mare și Satu Mare, platforma de rezervări online se lansează în alte 29 de orașe din țară. Acum, acoperind cele mai importante puncte de interes din România, scopul platformei e acela de a atinge targetul de 1.000.000 de rezervări procesate anual.  Bookingham vine ca o soluție completă pentru digitalizarea și dezvoltarea restaurantelor, barurilor, pub-urilor, cafenelelor și cluburilor din marile orașe din România.

Soluția completă de digitalizare pentru restaurante

Bookingham pune la dispoziția clienților săi soluția completă pentru digitalizare. Platforma satisface atât nevoile localnicilor, cât și pe cele ale proprietarilor de businessuri din domeniul HoReCa. Dacă ești manager sau owner de restaurant, platforma îți facilitează procesul de colectare și gestionare a rezervărilor, îți crește vizibilitatea în comunitatea ta și îți eficientizează costurile de publicitate.

Echipa formată din specialiști cu experiență în domeniile marketing, IT și vânzări, a observat că industria HoReCa se confruntă cu mai multe probleme. Timpul irosit gestionând ineficient rezervările, rata mare de neprezentare, vizibilitatea mică în piață și lipsa programelor de fidelizare clienți sunt doar câteva dintre probleme pe care Bookingham le rezolvă, cu ajutorul instrumentelor digitale de administrare și promovare.

Colectarea inteligentă de rezervări online, 24/7, managementul tuturor solicitărilor primite (telefonic, la local sau online), într-un singur loc, accesul la istoricul clienților, posibilitate de a introduce oferte și promoții personalizate, pentru atragerea și fidelizarea clienților, trimiterea de mesaje automate, pentru a evita no-show-ul, crearea și dezvoltarea propriului website, pentru a deveni mai vizibil în comunitatea ta - Toate acestea sunt posibile acum, cu Bookingham Business. Dacă ești client, îți poți face o rezervare în localul preferat prin câteva click-uri. Poți descoperi ofertele și evenimentele din oraș, și te poți bucura de promoții personalizate.

În momentul de față, businessurile din mediul HoReCa au o puternică nevoie de digitalizare, pentru a putea face față atât cerințelor venite din partea clienților, cât și competiției din piață. Bookingham e exact asta: soluția completă pentru digitalizarea localului tău, prin modulul de rezervări pe care îl punem la dispoziție, panoul de administrare, realizarea website-ului cu widget de rezervări integrat, raportare și interpretare de date și, nu în ultimul rând, marketing inteligent. Politica de prețuri pe care o avem e una transparentă, întocmai pentru a ne putea ajuta partenerii de business din HoReCa.” - Raul Sideriaș, CEO Bookingham

Istoricul Bookingham

În mai 2020, s-a lansat Bookingham. Deși inițial, a apărut drept o soluție de rezervări și programări pentru mai multe tipuri de businessuri, eforturile echipei s-au concentrat ulterior în special pe HoReCa, din dorința de a susține cât mai mult această industrie în contextul pandemic.

Astfel, începând cu 2022, platforma se nișează strict pe acest domeniu, oferind servicii care să transforme orice restaurant într-unul digital, eficient, complet și profitabil. Totodată, Bookingham se lansează în alte 29 de orașe din România, devenind disponibil pentru proprietarii și clienții de restaurante, puburi, baruri, cafenele sau cluburi.

Contact

Websites: https://www.bookingham.ro/, https://business.bookingham.ro/

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Telefon: +40 749 765 525

App info: Descarcă aplicația din Google Play sau Apple Store.

Facebook

Instagram

LinkedIn

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh