20
Sam, Iul
3 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Stimată doamnă / Stimate domn,
Cu ocazia Zilei Naționale a României, joi, 1 Decembrie 2022, avem bucuria de a vă invita să ne fiți alături la manifestările ce vor avea loc după următorul PROGRAM:
ora 09.00 - Ceremonia de depuneri de coroane și jerbe de flori la Monumentul Voievodului Mihai Viteazul, în organizarea Instituției Prefectului – Județul Cluj, a Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și a Diviziei 4 Infanterie „Gemina”
(loc de desfășurare: Piața Mihai Viteazul);
ora 10.00 - Slujba de Te-Deum (Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca);
ora 10.30 - Ceremonia oficială dedicată Zilei Naționale a României, care va cuprinde prezentarea onorului și salutul drapelului de luptă, intonarea Imnului Național al României și alocuțiuni privind sărbătorirea Zilei Naționale a României
(loc de desfășurare: Piața Avram Iancu);
Ceremonia se va încheia cu defilarea militarilor și a tehnicii militare și de intervenție, în organizarea Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, cu implicarea forțelor și a tehnicii aparținând și celorlalte structuri din sistemul de apărare, ordine publică și securitate națională.
* * *
Facem precizarea că la Monumentul Voievodului Mihai Viteazul, ceremonia de depunere de coroane și jerbe de flori se va face în conformitate cu prevederile Legii nr. 215/2016. După încheierea ceremoniei pot fi depuse coroane și din partea altor entități sau persoane.
Cu deosebită considerație,
P R E F E C T,
Irina MUNTEANU
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh