18
Joi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Aseară am luat parte la deschiderea Turnului Pompierilor!
Reabilitat prin fonduri europene, obiectivul este redat din nou publicului. La evenimentul de inaugurare au fost prezenți reprezentanți ai Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, studenți și profesori de la Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca și Patrimoniu și Turism Cultural, respectiv Facultatea de Istorie a Universității Babeș-Bolyai.
Turnul Pompierilor devine cel de-al șaselea obiectiv al Centrului de Cultură Urbană al Primăriei Cluj-Napoca, alături de Clădirea Casino din Parcul Central, Turnul Croitorilor, Centrul pentru Tineret și cinematografele Dacia și Mărăști. Turnul Pompierilor poate fi vizitat zilnic, inclusiv în weekenduri, între orele 09:00-17:00.
Traseul de vizitare este gândit să se realizeze prin intermediul unui ascensor de persoane, iar în interior am organizat o expoziție cu echipamente ale pompierilor din trecut.
Vă așteptăm!
 
 
? Dan Tăuțan/Primăria Municipiului Cluj-Napoca
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh