22
Sam, Iun
5 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Crește colecția de vitezomani prinși de polițiștii rutieri pe autostrada A3.

Purtătorii de cuvânt ai Inspectoratului de Poliție Județean ( IPJ)  Cluj, prezintă câteva dintre ultimele „capturi” ale radarelor de pe autostradă.

Polițiștii din cadrul Biroului de Politia Autostrada A3 Turda-Borș  ne informează că, în contextul acțiunilor derulate pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, au sancționat contravențional un conducător auto, în vârstă de 59 de ani, din județul Timiș, care a fost suprins cu aparatul radar rulând cu autoturismul cu viteza de 202 km/h.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile.

Polițiștii din cadrul Biroului de Politia Autostrada A3 Turda-Borș nu l-au iertat nici pe un conducător auto, în vârstă de 34 de ani, din județul Sibiu, care a fost suprins cu aparatul radar rulând cu autoturismul cu viteza de 207 km/h.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile.

În urmă cu o săptămână, polițiștii din cadrul Biroului de Politia Autostrada A3 Turda-Borș au sancționat contravențional un conducător auto, de 23 de ani, din județul Bacău, care a fost surprins cu aparatul radar rulând cu autoturismul cu viteza de 227 km/h.

Și acest tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de  120 de zile.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh