21
Sam, Sep
6 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Activitatea Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda pe perioada vacanței de vară nu a fost una foarte aglomerată, datorită renovării locației în care ne desfășurăm activitatea, inclusiv a After School-ului Colțul VESEL. Renovarea a fost făcută de către antrenorii clubului, din resurse proprii și fără ajutorul altcuiva, astfel că spațiul este pregătit să își primească din nou sportivii și elevii, începând cu 9 septembrie.

În perioada 06-12 iulie la Timișoara, antrenorii clubului Diana și Alin Miron au participat la pregătirile Lotului Național de Dans Sportiv - Standard și Latino, unde cei care au pregătit locurile au fost antrenori străini de top : standard -  Lase Odegaard, Catia Vanone, Alessandro Firmo, Pietro Braga, iar la latino Ksenia Kasper, Marcus Homm și Alexey Silde.

Cantonamentul a reunit 52 de sportivi și s-a desfășurat la Abrud, în perioada 27.07 - 03. 08. Din program au făcut parte ore de dans, pregătire fizică, kinetoterapie, masaj, pregătire artistică, Zumba. Ca relaxare, sportivii au participat la diverse concursuri și jocuri specifice, discotecă, iar la final, au pregătit un program artistic pentru părinții veniți în vizită.
Mulțumim colaboratorilor noștri - RALUCA NICOLESCU - kinetoterapie și masaj, ALINA MIHON - Zumba, DARIA NICULA și DARIA PUCA - dans și pregătire artistică.

Vizita medicală, obligatorie conform legii, este programată în 7 și 8 septembrie, și este făcută de 2 medici sportivi de la Ploiești.

Din 9 septembrie ne reluăm antrenamentele și vom face o serie nouă de începători.

Totodată facem și înscrieri pentru After School Colțul VESEL, cu posibilitate de a rămâne peste program la orele de dans.

Din toamnă revine DARIA NICULA, fost sportivă a Clubului. Actualmente studentă la Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia - Faculatatea de Istorie, Litere și Științe ale Educației, deocamdată ca voluntar în practică, atât la dans, cât și la After School.

Urăm tuturor Succes în noul an școlar și la competiții !

Pentru informații și înscrieri tel 0747074306

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh