25
Joi, Apr
6 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

permiss

Poliţiştii clujeni acţionează zilnic pe drumurile publice pentru a-i determina pe  participanţii la trafic,  principala verigă în lanţul realizării siguranţei rutiere, să adopte un comportament responsabil şi  să respecte regulile de circulaţie.

În perioada 18 – 19 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca  au desfăşurat  acţiuni pentru prevenirea şi sancţionarea abaterilor rutiere.

S-a acţionat atât în zona centrală cât şi în celelalte cartiere ale municipiului.

În cadrul acţiunilor, pentru abaterile constatate, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice  138 de sancţiuni contravenţionale. De asemenea, au fost aplicate 82 puncte amendă şi 178 de puncte penalizare.

Ca măsuri complementare, au fost ridicate 20 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii vor continua acţiunile în trafic pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru a-i determina pe conducătorii auto să conştientizeze pericolele la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

****

 

 

Poliţiştii au identificat, ieri, doi conducători auto care circulau pe drumurile publice cu autovehicule neînmatriculate. În cauze au fost întocmite dosare penale.

 

La data de 19 ianuarie a.c., ora 08:30, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat o femeie de 55 de ani, din Turda, care conducea un autovehicul neînmatriculat pe strada Florilor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

***

 

La data de  19 ianuarie a.c., ora 18:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda au depistat un bărbat de 43 de ani, din Tureni, care conducea o autoutilitară neînmatriculată pe DN1 E60, pe raza comunei de domiciliu.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh