16
Lun, Mai
33 New Articles

Eveniment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

material-lemnos-perchezitie-2016

Peste 63 de metri cubi de material lemnos, în valoare de circa 29.000 de lei, confiscați în urma unei percheziții domiciliare efectuate de către polițiști la Băișoara.

 La data de 21 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda, împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Cluj și ai Gărzii Naționale de Mediu - Comisariatul Cluj, au acționat pentru prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul silvic.

Polițiștii au acționat pe raza comunei Băișoara, fiind pus în executare un mandat de percheziție emis de către Judecătoria Turda.

Astfel, la domiciliul unui bărbat de 32 de ani, din Băișoara, au fost descoperiți și ridicați circa 63,5 metri cubi de material lemnos, în valoare de circa 29.000 de lei, lemn care ar proveni din activități ilicite.

De asemenea, a fost identificată și o instalație de debitat material lemnos fără autorizație legală de funcționare, proprietarul acesteia fiind sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Materialul lemnos a fost ridicat și predat în custodie reprezentaților ocolului silvic.

În baza probatoriului administrat, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere şi furt de material lemnos, fapte prevăzute de Legea 46/2008.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh