19
Vi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

politiesiisu

Poliţiştii au identificat un conducător auto care, pe fondul consumului de alcool, ar fi pătruns cu autoturismul în albia unui râu şi ar fi părăsit locul evenimentului.

În cauză, se continuă cercetările pentru stabilirea tuturor aspectelor şi luarea măsurilor legale.

 

La data de 14 februarie a.c., ora 19:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda - Secţia 9 Poliţie Rurală Turda -  au fost sesizaţi cu privire la faptul că în albia râului Iara, pe raza satului Moara de Pădure, comuna Băişoara, se află răsturnat un autoturism.

Poliţiştii s-au deplasat la locul indicat şi au constatat că cele sesizate se confirmă, persoanele care ar fi fost implicate în acest eveniment nefiind la faţa locului.

În urma verificărilor, au fost identificaţi doi bărbaţi de 44 şi 55 de ani, din comuna Iara. Astfel, s-a stabilit că bărbatul de 44 de ani conducea autoturismul în momentul producerii evenimentului rutier. Totodată, s-a stabilit că acesta se afla sub influenţa alcoolului, la momentul depistării având o alcoolemie de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma evenimentului, pasagerul a fost transportat la unitatea medicală pentru îngrijiri medicale.

În continuare, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care  s-a produs evenimentul precum şi pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh