16
Dum, Iun
11 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times


lemn-perchezitie-1

Poliţiştii acţionează zilnic pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice şi a transporturilor ilicite de material lemnos.

În urma unor controale în trafic, a fost dispusă confiscarea a peste 17 metri cubi de material lemnos, în valoare de  circa  4.400 de lei.

La  data de 16 februarie a.c., ora 05:00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Valea Ierii, împreună cu reprezentanţi ai ocolului silvic, au oprit pentru control, pe DJ 107 M, pe raza localităţii Valea Ierii, o autoutilitară cu care se transporta material lemnos.

Conducătorul auto, un bărbat de 31 de ani, din Gilău, transporta circa 14 metri cubi de lemn rotund, specia molid, fără a deţine documente de provenienţă.

În acest context, bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar materialul lemnos de circa 2.400 de lei, a fost ridicat în vederea confiscării şi predat reprezentanţilor ocolului silvic.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh