28
Joi, Mar
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

politia_actiune_rutiera

În urma probatoriului administrat, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au reținut pentru 24 de ore un bărbat cercetat pentru mai multe infracțiuni rutiere. Acesta a fost depistat în repetate rânduri conducând autovehicule neînmatriculate, cu numere false, sub influența alcoolului și fără permis de conducere.

La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 23:40, un bărbat de 37 de ani, din Turda, a fost depistat de către polițiști conducând pe DJ 107 L, pe raza localității Sănduleşti, un autoturism a cărui autorizație provizorie de circulație era expirată.

Totodată, polițiștii au stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere.

Întrucât existau suspiciuni că bărbatul se afla sub influența alcoolului, a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice, însă bărbatul a refuzat să se supună recoltării.

De asemenea, în cursul lunii mai 2015, bărbatul a fost depistat conducând un autovehicul neînmatriculat și cu numere false, fără a poseda permis de conducere. La acea dată, în urma analizelor de laborator, a rezultat că bărbatul avea o alcoolemie de peste 1,00 g/l alcool pur în sânge.

La data de 6 decembrie 2015, bărbatul a fost depistat conducând un autoturism pe strada Axente Sever din Turda, fără a poseda permis de conducere. La momentul depistării, acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, precum și recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

 

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru infracțiunile de conducerea pe drumurile publice de către o persoană a unui autovehicul neînmatriculat, conducerea pe drumurile publice de către o persoană a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o alcoolemie de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Față de bărbat, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus măsura arestului la domiciliu.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh