04
Lun, Mar
21 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Joi, 3 martie, se va deschide primul magazin PEPCO din Turda, in cadrul centrului comercial Winmarkt. Deja bine cunoscut pe piata
 din Polonia, retailerul de tip discount, PEPCO comercializeaza atat imbracaminte si incaltaminte pentru femei, barbati si copii cat si decoratiuni interioare, jucarii si produse de papetarie, la preturi accesibile. Parteneriatul Winmarkt – PEPCO este extins la nivel de reţea, acesta fiind al 7-lea magazin deschis in reteaua centrelor comerciale Winmarkt.

Magazinul din Winmarkt Turda se afla la parter si are o suprafata de 490 mp.

Cu peste 600 de magazine in Polonia, PEPCO a intrat pe piata din Romania in toamna anului 2014. In prezent a ajuns sa detina o retea de 48 de magazine in toata tara si este discount retailerul cu cea mai rapida expansiune in zona Europei Centrale si de Est.

Lantul de magazine PEPCO este parte a holding-ului sud-african Pepkor care are o retea de peste 3000 de magazine in 13 state din Europa, Africa si Australia.

 

Reteaua Winmarkt, compusa din 15 centre comerciale aflate in 13 orase ale tarii, are o suprafata inchiriabila (GLA) de aprox 90.000 metri patrați. Acestea beneficiaza de vizibilitate si facilitate de acces excelente, fiind situate la kilometrul zero in fiecare oras si au o medie anuala a traficului de peste 30 milioane de vizitatori, in intreaga retea.

###

Despre Winmarkt

Achizitionata in 2008 de compania italiana Immobiliare Grande Distribuzione (IGD), Winmarkt este cea mai extinsa retea de centre comerciale din Romania. Winmarkt are in proprietate 15 centre comerciale si o cladire de birouri, situate la kilometrul zero al fiecaruia dintre cele 13 orase: Alexandria, Bistrita, Braila, Buzau, Cluj-Napoca, Galati, Piatra Neamt, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Slatina, Tulcea,Turda si Vaslui.

www.winmarkt.ro

www.gruppoigd.it

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh